Informatii retur

Fie ca va aflati in situatia in care sunteti nevoit sa returnati o comanda sau doar un produs continut de comanda dumneavoastra, pe Griffes31.com este foarte simplu. Nu trebuie decat sa urmati pasii de mai jos si sa va asigurati ca respecti termenul de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului:
 
1. Intrati in Contul dumneavoastra de utilizator si accesati sectiunea Istoric Comenzi. Aici sunt afisate toate comenzile efectuate prin intermediul platformei care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Fiecare comanda individuala permite actiunea de retur. Selectati produsele pe care le returnati, motivul returului, metoda preferata de retur (aici puteti opta pentru schimbarea produsului sau returnarea banilor) si adaugati cateva indicatii in casuta de feedback. 

2. Adaugati adresa de la care doriti sa ridicam coletul. Puteti selecta una dintre adresele folosite anterior sau puteti adauga o adresa noua.

3. Dupa inregistrarea solicitarii de retur aceasta este disponibila si poate fi verificata in sectiunea Retur.

Dupa ce formularul de retur este primit si procesat de catre administratorii nostri va vom informa cand returul ajunge la depozit. Dupa ce verificam produsele returnate, veti fi informat daca toate conditiile pentru a returna un produs au fost indeplinite si cand se va efectua schimbarea produsului sau plata reprezentand echivalentul returului.

Important: Fiecarei comenzi ii poate fi atasat un singur formular de retur. In cazul in care doriti sa returnati produse din comenzi diferite va rugam sa reluati procesul de mai sus pentru fiecare comanda din care doriti sa returnati produse.

Pentru fiecare retur clientul va suporta costul transportului.