Modalitati de plata

Pentru a simplifica cat mai mult actiunea de cumparare va punem la dispozitie doua metode de plata pe care le puteti folosi dupa bunul dumneavoastra plac. In functie de preferinte puteti opta pentru plata online printr-un serviciu sigur ce garanteaza securitatea datelor personale sau plata direct la curier in momentul primirii produselor.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata la Livrare (Direct la curier).

Se poate efectua plata prin metoda ramburs (la livrarea produselor de catre curier),