Griffes31.com

Accesorii, Imbracaminte, Incaltaminte - Branduri de Top
Empty
Total: 0.00 RON

Main menu

Gruppo Griffes

GRIFFES31 este unul din furnizorii de top de haine si accesorii ale unor branduri internationale renumite precum Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Guess by Marciano, Moschino, Ralph Lauren, US Polo, Gant, Mangano, Trussardi, Roberto Cavalli, Elisabetta Franchi sau Costume National, toate cu o reducere de 50%-75% din pretul de retail. 
GRIFFES31 poate fi accesat atat in mediul online prin intermediul platformei e-commerce www.Griffes31.com cat si in mediul offline prin intermediul magazinului fizic din Cluj Napoca, strada Regele Ferdinand Nr. 10.
Brandul GRIFFES31 are o istorie de peste 15 ani si are ca misiune satisfacerea nevoii de confort, eleganta si stil ale celor mai pretentiosi clienti cu ajutorul articolelor de vestimentatie - creatii ale unor celebrii designeri ce pot fi cu usurinta admirate pe copertile celor mai prestigioase reviste.

GRIFFES31 isi propune ca prin fiecare vizita sa confere utilizatorului o experienta unica, o calatorie in lumea modei care sa-i stimuleze creativitatea, sa-l ajuta sa exploreze noi dimensiuni conceptuale cu scopul de a-si descoperi si a-si sublinia propriul stil.