Griffes31.com

Accesorii, Imbracaminte, Incaltaminte - Branduri de Top
Empty
Total: 0.00 RON

Main menu

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor al GRIFFES31 asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de GRIFFES31 pe site-ul Griffes31.com, politica de preturi

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Garantia produselor

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

9. Politica de confidentialitate

10. Dispozitii finale.

 

Platforma e-commerce www.Griffes31.com, numita in continuare GRIFFES31 , este proprietatea SC GOLDEN LORD SOUL SRL, inregistrata in Micesti, mun. Alba Iulia adresa Str. Dragasani Nr.13, Jud. Alba Iulia, Romania CUI: 37627670, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J1/607/23.05.2017.

Folosirea acestei platforme de comert electronic implica acceptarea termenilor si conditiilor enumerati mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a acestora inainte de folosirea serviciilor oferite de portalul nostru. GRIFFES31 isi asuma dreptul de a modificare a acestora in spiritul dezvoltarii unor relatii comercile etice si eficiente fara o alta notificare. Puteti consulta cea mai recenta versiune a acestora accesand pagina "Termeni si conditii".

Accesul utilizatorilor pe platforma GRIFFES31 este garantat si limitat la scopul functiei comerciale a platformei (informare, plasare si gestionare de comenzi online, plasare si gestionare de retururi online, editare informatii personale). Descarcarea si copierea de informatii de pe www.griffes3.1com si folosirea acestora in scopuri comerciale sau in scopuri care contravin intereselor GRIFFES31 este strict interzisa. Preluarea si folosirea informatiilor fara acord scris sunt permise doar in scop informativ si cu specificarea explicita a sursei prin indicarea numelui paginii de pe care a fost preluat continutul cat si a adresei web a acesteia. Pentru orice alta modalitate de folosirea a informatiilor continute de platforma GRIFFES31 este necesar acordul scris al companiei.

1. Dreptul de autor al GRIFFES asupra continutului publicat pe platforma online

Intregul continut al platformei e-commerce GRIFFES31 - nume, logo, imagini, texte, compozitii grafice, simboluri etc este proprietatea GRIFFES31 si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul GRIFFES 31 a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Este permisa folosirea oricarui tip de continut fara acordul GRIFFES31 doar in conditiile enumerate mai sus.

2. Produsele si serviciile oferite de GRIFFES31 pe platforma e-commerce www.griffes31.com, politica de preturi

GRIFFES31 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul GRIFFES31 sunt noi, autentice si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile afisate pe site includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Continutul GRIFFES31 (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este generat si in colaborare cu reprezentatii producatorilor respectivelor produse. In cazul identificarii unor informatii neconforme, GRIFFES31 isi rezerva dreptul revizuirii acestora in spiritul informarii corecte, fara o notificare in prealabil.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe platforma de commert electronic www.griffes31.com se poate efectua atat ramburs (la livrarea produselor de catre curier), prin mijloace de plata electronice de tipul credit card sau prin virament bancar in contul societatii specificat in sectiunea Metode de Plata. Pentru plata prin virament bancar, dovada platii trebuie trimisa la adresa contact@griffes31.com. Produsele platite prin mijloace de plata electronice si prin virament bancar vor fi expediate dupa ce platile au fost confirmate in contul GRIFFES31. In anumite situatii GRIFFES31 isi rezerva dreptul de a solicita plata produselor comandate in avans. Comenzile plasate pe www.griffes31.com si achitate prin metodde de plata electronice for fi procesate de www.EuPlatesc.ro in numele GRIFFES31.

4. Livrarea produselor

GRIFFES31 garanteaza livrarea produselor comandate la adrese existenta oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme specializate in curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare. Pentru a putea avea o estimare cat mai buna a timpului in care va vor fi livrate produsele comandate va rugam sa consultati informatiile disponibile in paginile pe paginile respectivelor produse. GRIFFES31 isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica sau prin email a acestora.

Pentru livrarea produselor GRIFFES31 colaboreaza cu Fan Curier, Cargus, DPD etc.

In cele mai multe cazuri clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierar in vederea stabilirii detaliilor pentru livrare iar in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic pentru reprogramarea livrarii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

In cazul unor evenimente de forta majora (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile), GRIFFES31 isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate in cazul in care livrarea acestora devine imposibila.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre GRIFFES31 fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GRIFFES31 de la acest client.

5. Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe platforma e-commerce GRIFFES31 beneficiaza, in baza facturii, de o perioada degarantie de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate returna produsele comandate de pe www.Griffes31.com indiferent de motiv si fara nicio justificare, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier (cf. ord. 34/2014).

Initierea procedurii de retur se face prin intermediul platformei www.Griffes31.com prin accesarea sectiunii Contul Meu > Istoric Comenzi > Cere Returnare

In cazul in care prin intermediul unei comenzi ati comandat mai multe produse NU este necesara returnarea intregii comenzi. GRIFFES31 va da posibilitatea de a putea returna doar produsele pe care nu le mai doriti.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Adresa retur: Strada Toporasilor, nr 19, Mun. Alba Iulia, Jud. Alba Romania.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

GRIFFES31 va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

* Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna. Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete etc).

7. Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare

Pentru a oferi utilizatorilor un acces cat mai facil, mai sigur si o experienta de utilizare cat mai placuta, GRIFFES31 foloseste pentru gazduirea platformei e-commerce www.Griffes31.com serverele Zooku.ro . Serverele sunt redundante, cu o disponibilitate inregistrata a serviciului de 100%, iar teoretica de 99.998%.
www.Griffes31.com foloseste protocolul HTTPS:// si certificare SSL astfel incat comunicarea intre serverul www.Griffes31.com si browserul vizitatorilor sa se efectueze in modul criptat. GRIFFES31 nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. GRIFFES31 nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.Griffes31.com.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Newsletterele GRIFFES31 sunt transmise prin intermediul platformei www.Griffes31.com sau al partenerilor specializati si agreati de GRIFFES31. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. In momentul in care utilizatorii acceseaza platforma www.Griffes31.com sau isi creaza un cont pe site, acestia au posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la inrolarea in programul de primire de Newslettere. Utilizatorii isi pot modifica optiunea cu privire la acordul emis catre GRIFFES31 in orice moment:

- prin contactarea GRIFFES31 in acest sens.
- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la GRIFFES31

9. Politica de confidentialitate

GRIFFES31 garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre GRIFFES31 cu scopul de a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre GRIFFES nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante. Utilizatorii au dreptul si pot solicita in orice moment si in mod gratuit stergerea informatiilor personale proprii din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@griffes31.com sau prin posta la adresa: ...........

GRIFFES31 se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

GRIFFES31 se preocupa in mod continuu de protectia datelor cu caracter personal obtinute de la utilizatori. GRIFFES31 foloseste solutii electronice performante si protocoale securizatate in procesul de stocare a datelor: datele sunt stocate pe servere cu filtre antivirus si antispam operate de personal instruit sa lucreze in mediu strict securizat, comunicarea intre browswer-ul utilizatorului si serverul www.Griffes31.com se realizeaza in mod criptat.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul GRIFFES31 sunt transmise pe cale electronica, GRIFFES31 nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, GRIFFES31 va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre GRIFFES31 sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, abonarea la newsletter, transmiterea de oferte si promotii etc), conform legilor in vigoare. GRIFFES31 nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

GRIFFES31 nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului de utilizator si a propriei parole. GRIFFES31 nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in propriul sistem electronic cu scopul declarat aanterior.

www.GRIFFES31.com foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe GRIFFES31 si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea problemei sau stingerea unui eventual conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a platformei e-commerce www.Griffes31.com